Bootstrap

Bootstrap je besplatni front-end framework za brži i lakši web razvoj. To je kolekcija predložaka temeljenih na HTML-u i CSS-u za tipografiju, obrasce, gumbe, navigaciju i druge komponente sučelja, kao i izborna proširenja JavaScripta.

Bootstrap je razvio Twitter i sada je jedan od najpopularnijih front-end okvira koji se danas koriste. Osmišljen je kako bi pomogao razvojnim programerima da brzo i jednostavno kreiraju responzivna, mobilna web-mjesta i aplikacije koje su dostupne korisnicima na svim uređajima.

Jedna od glavnih prednosti korištenja Bootstrapa je ta što eliminira potrebu za pisanjem složenog CSS i JavaScript koda od nule, budući da su sve bitne komponente već uključene u okvir. To programerima omogućuje da se usredotoče na funkcionalnost i sadržaj svojih web stranica i aplikacija, a ne na dizajn i izgled.

Bootstrap je također vrlo prilagodljiv, omogućujući programerima da jednostavno modificiraju postojeće komponente i kreiraju vlastite prilagođene stilove kako bi zadovoljili specifične potrebe svojih projekata. Osim toga, Bootstrap je dobro dokumentiran i podržava ga velika zajednica programera, što olakšava pronalaženje odgovora na pitanja i pristup bogatstvu resursa i vodiča.

Zaključno, Bootstrap je popularan i naširoko korišten front-end okvir koji nudi mnoge prednosti programerima, uključujući brže vrijeme razvoja, responzivan dizajn i prilagodljive komponente. Ako želite izraditi web stranicu ili aplikaciju, Bootstrap je odlično mjesto za početak.

 

Python

Jedna od glavnih prednosti Pythona je njegova čitljivost i jednostavnost. Sintaksa Pythona je vrlo jednostavna i intuitivna

Kvantno računalstvo

Za razliku od klasičnih računala, koja koriste binarne znamenke (bitove) za predstavljanje informacija, kvantna računala koriste kvantne bitove ili qubitove

javascript kviz

JavaScript kviz sastoji se od 10 pitanja koja će testirati vaše znanje o osnovama JavaScript programiranja. Pitanja se odnose na teme poput sintakse, tipova podataka, operatora, nizova i objekata.

Rust

Rust je programski jezik koji pruža brojne prednosti za programere koji žele pisati siguran i performantan softver.

C# kviz

Kviz u C#-u sastoji se od 10 pitanja koja testiraju vaše znanje o C# programiranju. Svako pitanje ima 4 ponuđena odgovora, od kojih je samo jedan točan.

Kolekcije

Javascript Map omogućuje stvaranje kolekcija koje imaju ključ i vrijednost

Home

Programiranje za početnike javascript, C#, Html