HTML editor

Online HTML editori su alati koji omogućuju korisnicima da stvore i urede HTML kod putem web preglednika. Ovi alati pružaju jednostavan način za kreiranje i izmjenu web stranica bez potrebe za instalacijom bilo kakvog softvera na vaš računar.

Online HTML editori obično imaju interaktivni sučelje koje omogućuje korisnicima da vizualno kreiraju svoje web stranice. Ovi alati također obično pružaju funkcije poput automatske provjere pogrešaka, pomoći pri kodiranju i funkcije za uređivanje HTML koda.

Prednosti korištenja online HTML editora uključuju jednostavnost korištenja, dostupnost na bilo kojem uređaju s pristupom internetu i smanjenje vremena potrebnog za razvoj web stranica. Osim toga, online HTML editori obično su besplatni ili dostupni po niskoj cijeni, što ih čini pristupačnima širokom spektru korisnika, uključujući početnike i iskusne razvijatelje.

Međutim, postoje i neke mane korištenja online HTML editora. Na primjer, online HTML editori mogu imati ograničenija u odnosu na desktop aplikacije za razvoj web stranica. Osim toga, online HTML editori obično ne pružaju istu razinu funkcionalnosti i mogućnosti kao desktop aplikacije.

Ukratko, online HTML editori su korisne alate za one koji žele brzo i jednostavno kreirati i uređivati web stranice. Međutim, izbor između online HTML editora i desktop aplikacije za razvoj web stranica ovisi o specifičnim potrebama i zahtjevima razvijatelja.

Html editor

c++ i java

C++ i Java su jedne od najpopularnijih programskih jezika današnjice, oba su objektno orijentirana i koriste se za različite svrhe.

Asp.net Form dataview

AspNet Forms Dataview kontrola omogućuje brz razvoj aplikacija koje se baziraju na sql server bazi podataka

Blazor

Blazor podržava dvije različite arhitekture: Blazor WebAssembly i Blazor Server.

Sortiranje brojeva

Kod nizova u javascriptu prilikom sortiranja stringova koristimo metodu sort(), kod sortiranja brojeva trebamo dodati dodatnu funkciju

javascript kviz

JavaScript kviz sastoji se od 10 pitanja koja će testirati vaše znanje o osnovama JavaScript programiranja. Pitanja se odnose na teme poput sintakse, tipova podataka, operatora, nizova i objekata.

Neuronska mreža

neuronska mreža je moćan alat za obradu podataka i stvaranje modela, te se koristi u mnogim različitim aplikacijama

Editor

Online HTML editori su alati koji omogućuju korisnicima da stvore i urede HTML kod putem web preglednika.

Datum javascript

Prikaz datuma za odabranu regiju u javascript-u